Tijdens mijn studie Business IT & Management kwam ik in aanraking met social media door het semester ASOM (Advise a SOcial Media solution). Het ‘verplichte bloggen’ mondde uit in de website waarop je je nu bevindt. Welkom!

Het ‘verplichte bloggen’ voelde niet zo verplicht, sterker nog: ik schreef er zelf met veel plezier nog een aantal blogposts bij en publiceerde een van mijn blogposts over de ‘Social Media Bible’ zelfs vanaf het strand in El Arenal, tijdens mijn vakantie. (Viva WordPress for – toen nog – Blackberry!) Door het semester en het aansluitende social mediaproject bij Stal te Bokkel werd me duidelijk dat deze ‘tak van sport’ iets was waar ik graag verder in wilde.

Zo heb ik als paardenmeisje met ambitie in het ‘online-wereldje’ een droomstage gelopen bij Anky van Grunsven en ben ik in februari 2012 begonnen bij Frankwatching. Eerst als redactielid & communitymanager, later ben ik “verhuisd” naar Marketing & Sales-kant waar ik me voornamelijk bezig heb gehouden met de campagneplanning en e-mailmarketing. Daarnaast geef ik sinds social media trainingen op freelancebasis (bekijk hier eerdere opdrachtgevers). Eind 2014 ben ik begonnen bij mijn huidige werkgever, Art of Dance. Hier ben ik als marketing manager nu verantwoordelijk voor de marketing van onze evenementen.

Benieuwd naar een blogpost die echt ‘Renee’ ademt? Lees dan ‘Mijn spiegel voor Twitterende voetbalfans: verslag Ajax – VVV Venlo’. Ook kun je hier mijn eindpresentatie voor het Honourslab bekijken, waarin je duidelijker zal worden wie ik ben en hoe ik in elkaar steek. Wil je daarna nog meer weten? Iets dat ik voor je kan doen? Of misschien gewoon leuk om eens contact te hebben? Ben ik altijd voor in! Je vindt mijn contactgegevens hiernaast in de sidebar.

Bedankt voor je interesse en wie weet tot snel!
Renee