Social media training volgen?

Wil je ook aan de slag met social media, maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Heb je geen idee welke verschillende social media er zijn, hoe ze werken en welke geschikt zijn voor jou of jouw bedrijf? In mijn training help ik je graag aan de juiste basiskennis, zodat je daarna zelf goed én veilig aan de slag kunt. Ik laat je de belangrijkste social mediakanalen zien en geef je handige tips voor de inzet ervan, voor jou persoonlijk of voor je bedrijf.

Werkwijze

Voor mijn social media trainingen gebruik ik een van mijn standaardtrainingen als basis. Ruim voor de training inventariseer ik bij de deelnemers welke specifieke vragen zij hebben, zodat ik deze in de training kan verwerken. Op die manier zijn mijn trainingen altijd op maat. Wil je een algemene training waarin ik uitleg hoe je social media privé kunt gebruiken? Een training waarin alleen Twitter uitgebreid wordt behandeld? Of juist een training met praktische tips voor de zakelijke inzet van social media? Alles is mogelijk. Ik bied mijn trainingen zowel op een eigen locatie in Dieren (Gelderland), als op externe locaties aan.

Wat kun je verwachten?

Mijn social media trainingen kenmerken zich door het laagdrempelige en interactieve karakter en duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Na de training ontvang je een handout met de belangrijkste punten uit de training op een rijtje, zodat je alles thuis nog eens rustig na kunt lezen.

Interesse?

Neem gerust vrijblijvend contact op met me via info@reneepreijde.nl of de contactgegevens hiernaast om de mogelijkheden te bespreken. Wil je een van de trainingen op mijn eigen locatie bijwonen? Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van een nieuwe datum.