Naar de inhoud springen

Honourslab eindpresentatie Renee Preijde

Van februari tot juni 2013 heb ik deel uitgemaakt van het Honourslab, een multidisciplinair honourstraject voor topstudenten van de HAN. Op 19 juni vertelden alle studenten van dit traject tijdens het Honourslab-eindevenement in 5 minuten over hun ‘Reis van de Held’. Centrale thema’s tijdens het Honourslab waren ‘Persoonlijke ontwikkeling’, ‘Scheppend vermogen’ en ‘Visionair leiderschap’. Ik begon aan het Honourslab met (o.a.) een aantal vragen die passen binnen het eerste thema, ‘Persoonlijke ontwikkeling’.

Ik ben erg impulsief, hou ervan om grote, uitbundige dingen te organiseren en ben altijd op zoek naar uitdagingen. Dit zijn sterke kanten van me, maar tegelijkertijd soms ook valkuilen. Ik vroeg me af of ik dingen niet beter anders aan kon pakken, beter moest plannen en overdenken, of ik niet kritischer naar de risico’s moest kijken voor ik ergens aan begon… Het Honourslab heeft mij een antwoord gegeven op deze vragen. Hieronder hoor je hoe.

http://youtu.be/qMhvJLo5sh8what is rtb meanклиника парамонова расписание врачейсистема инвизилайнкупить готовые жерлицыкупить шторы дешевоhttps://www.rusprofile.ru/person/tunyan-gg-772978649834

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *